Egels

Felix (Neelix) 
Male

-Foto volgt-

 


Co-own


Frey (roepnaam Sonic) – 17 maart 2018
Male
Kalunguyeye Frank & Frey – Frey
Moeder: Kalunguyeye Batman – Selina
Vader: Manì (wildvang)

Deze lieve, knappe kerel heeft een zachtaardig karakter en een prachtige, diepe wildkleur. Hij krijgt alle aandacht bij zijn baasjes waarmee hij in gedeeld eigenaarschap met de hedgery woont. Hij zal af en toe komen logeren om te zorgen voor nageslacht!

-foto volgt-

Noortje (Ugetsu) – 1 april 2017
Female
Hedgery of the High Moors – Ugetsu Monogatari
Moeder: Guinevere
Vader: Luuk

Wat een cutie! Met haar flinke flappers (odd ears ook nog eens, eentje roze en eentje grijs) brengt ze gemakkelijk een glimlach op je gezicht. Haar bouw is wat compacter, perfect om voor balans te zorgen in onze forse lijnen.

Noortje

Pepper – 16 juni 2018
Female
Hedgery het Stekeltuig
Vader: Churros (grey pinto splitface odd eye)
Moeder: Amber uit Tsjechië (dark grey, tegen black aan)

Een schitterende dametje met pit. Kroelen is allemaal maar gedoe, ze wil erop uit! Nieuwe geuren ontdekken doet ze graag, daarbij moet je bij Pepper wel op je hoede blijven want voor je het weet is ze iets té enthousiast en hapt ze in die heerlijk geurende huid van je. Een dametje met een kleine gebruiksaanwijzing dus, maar een schat van een egeltje. Ze bedoelt het niet verkeerd!

-foto volgt-

 


Rest in Peace


Tante Sidonia – voorjaar 2014 – 8 juni 2018
Female
Fokker: Zwjezaki (PL)
Stamboomnaam: Zwjezaki Demonia

Niet lullen, maar poetsen. Deze schat van een dame houdt niet van stil zitten, de marathon rennen is wat ze het liefste doet. Schrik niet van haar mooie rooie oogjes en haar afgeknabbelde oortjes (door toedoen van een andere egel bij de fokker waar ze vandaan komt), ze heeft een hart van goud en er is niks om bang voor te zijn.

Tante Sidonia rond 300X300

Bian – 28 september 2015 – † 1 april 2017
Male
Fokker: Hedgery Kalunguyeye
Moeder: Mila (NL)
Vader:

Deze kerel is graag op zichzelf. Hij is hier in de hedgery geboren en veel in de hand geweest, maar waar de ene egel menselijk contact heerlijk vind, vindt de ander er niks aan. Zo ook Bian.. en dat is extra jammer, want zijn super fluffy belly nodigt juist uit voor fijne knuffels! Desalniettemin is het een prachtig ventje om te bewonderen en te genieten van zijn aanwezigheid.

Bian rond 300X300

Poppy – 7 juni 2015  – † 2 januari 2020

Female
Kalunguyeye Red Flower – Poppy
Moeder: Zwjezaki Demonia (PL) “tante Sidonia”
Vader: Kili

Een echte dochter van haar moeder. Eigenwijs snoetje en een hartje van goud. Ze is ontzettend lief en flink aan de maat, net als haar moeder! Ze rent graag de marathon ‘s nachts maar kan een goeie kroelsessie ook erg waarderen. Maar daarna wel weer lekker rennen hoor!

Poppy rond 300X300